Župančičeva ulica 27, 6000 KOPER

barbara umek

Kako vam lahko pomagam?

Skrivnost sreče ni v tem, da vedno delamo tisto, kar imamo radi, temveč, da imamo radi to, kar delamo. (L. N. Tolstoj)

Kaj je Access Consciousness®️?

Access Consciousness®️ je pristop k zavedanju, ki se osredotoča na razvijanje zavedanja o tem, kaj je mogoče v vašem življenju in kako lahko dosežete večjo stopnjo sreče, izpolnjenosti in uspeha. 

Koncept Access Consciousness®️-a temelji na ideji, da smo vsi zmožni dostopa do neomejenega vira energije in zavedanja, ki ga lahko uporabimo za spreminjanje svojega življenja na bolje.

Access Consciousness®️ se osredotoča na različna orodja, tehnike in procese, ki so oblikovani tako, da posredujejo več zavesti za vsakogar. Zavest vključuje vse, brez obsojanja, kar nam omogoča, da se nenehno prebujamo v več možnosti, več izbire in več življenja. Eno najboljših orodij, ki nas osvobaja delovanja iz polarnosti (npr. dobro – slabo, prav-narobe…) je delovanje iz DOPUŠČANJA. Dopuščanje je tam, kjer je vse samo ZANIMIV POGLED. 

Access Consciousness®️ vam ponuja orodja in vprašanja, da na drugačen in lažji način ustvarite vse, kar si želite, in spremenite stvari v svojem življenju, ki jih do sedaj niste mogli spremeniti. 

Opolnomoči vas, da veste, da veste, in vam ponuja načine, da se popolnoma zaveste in začnete delovati kot zavestno bitje, kakršno v resnici ste.

Access Consciousness®️ je na voljo v 173 državah in je v zadnjih 25 letih prispeval k spremembi življenj več kot 30 tisoč ljudi po vsem svetu. Večini ljudem je všeč, ker je  predstavljeno preko seminarjev, knjig, avdio posnetkov in posvetovanj, in dejansko deluje! 

S prejemanjem telesnih procesov Access Consciousness®️ boste pridobili večji stik s svojim telesom, zmanjšali stres in omejitve ter ustvarili več prostora za radost, lahkotnost in izpolnitev.

Uradna stran Access Consciousness:

Kaj bi bilo potrebno, da bi v vaše življenje vnesli več radosti in lahkotnosti?

Izpolnite obrazec, da se dogovorimo za srečanje in skupaj bomo odkrili vaš življenjski potencial.

PODARIM vam 15 minutni telefonski pogovor.